ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ: ΤΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ


  ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ: ΤΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
Τα μαιευτήρια στην χώρα μας και διεθνώς όπου επικρατεί η δυτική “ιατρική” έχουν τον χαρακτήρα άμεσα ή έμμεσα επιχειρήσεων κερδοσκοπίας. Οι αιτίες είναι πολλές και ποικίλες από τα κίνητρα των μαιευτήρων και των γυναικών μέχρι την κυβερνητική ουσιαστική και εσκεμμένη αδιαφορία. Η κυοφορία, μια φυσιολογική διαδικασία κατέστη προβληματική με αιτίες ποικίλες, κοινός παρονομαστής των οποίων να είναι η χαμηλή ζωτικότητα του οργανισμού που επηρεάζει την όλη λειτουργία και συμπεριφορά του ανθρώπου, με το χρόνιο στρες, την μόλυνση του περιβάλλοντος και τις ακατάλληλες ιατρικές πρακτικές να συμβάλλουν σε αυτό. Στις ημέρες της Ελλήνων Πολιτείας προβλέπεται η σταδιακή βελτίωση και τελική εξαφάνιση όλων αυτών των παραγόντων. Η Πολιτεία δικαίου και ίσων ευκαιριών προς όλους προβλέπεται να έχει εμφανές το ενδιαφέρον της για κάθε πολίτη παρέχοντας του τις συνθήκες να παραμένει υγιής, να έχει την εργασία που επιθυμεί και του ταιριάζει, να αισθάνεται ασφαλής και αξιοπρεπής.

 

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΔΕΛΛΙΟ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.e-synews.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3r... ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μετεκλογικό σοκ: Αυξάνεται η φορολογία των ελευθέρων επαγγελματιών

Από Στρατοδικείο θα περάσουν οι ένστολοι που διέρρευσαν φωτογραφίες με τα ελικόπτερα βουτηγμένα στα νερά

Η Ελλάδα αποτελεί αρνητικό πρωταθλητή σε ολόκληρη την Ε.Ε. στους μισθούς και στην αγοραστική δύναμη των εργαζομένων