Πρωτοφανή απόφαση του Πρωτοδικείου Σύρου! Εξοντωτική τιμωρία για τους κατοίκους της Τήνου!

Διαμαρτύρεσαι; Πρόστιμο 5.000 ευρώ και ένας μήνας φυλακή!


Πρόστιμο 5.000 ευρώ και ένας μήνας φυλακή είναι η… προαποφασισμένη ποινή για κάθε… μελλοντική κινητοποίηση των 100 κατοίκων της Τήνου ενάντια στη βιομηχανία αιολικών εγκαταστάσεων στο νησί! Αυτή την πρωτοφανή απόφαση έλαβε το Πρωτοδικείο Σύρου καταδικάζοντας 71 κατοίκους (από τους 100 συνολικά) για τη συμμετοχή τους σε κινητοποιήσεις εναντίον της καταστροφής του τόπου τους. Το δικαστήριο δεν αρκέστηκε στην επιβολή προστίμου ύψους 4.860 ευρώ (συν τα δικαστικά έξοδα) για τους 71 κατηγορούμενους από την εταιρεία (σ.σ. 28 δεν κλήθηκαν να πληρώσουν κι ένας είχε πλήρη απαλλογή ως ανήλικος), αλλά καθόρισε εξοντωτική τιμωρία για κάθε μία ξεχωριστή διαμαρτυρία, ποινικοποιώντας κάθε κινητοποίηση! 

 Πηγή 

.......................................................................................................................................

Ας θυμηθούμε τα γεγονότα καταστολής των κατοίκων της Τήνου, απο τα Σώματα Ασφαλείας;;; τον Οκτώβριο του 2021, με  την τοποθέτηση της Κας Τσιμπογιάννη Παναγιώτας , δ/ντριας γραφείου του Πολιτικού Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις, στο ELEFSIS TV.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μετεκλογικό σοκ: Αυξάνεται η φορολογία των ελευθέρων επαγγελματιών

Από Στρατοδικείο θα περάσουν οι ένστολοι που διέρρευσαν φωτογραφίες με τα ελικόπτερα βουτηγμένα στα νερά

Η Ελλάδα αποτελεί αρνητικό πρωταθλητή σε ολόκληρη την Ε.Ε. στους μισθούς και στην αγοραστική δύναμη των εργαζομένων